Optimal nosto-ovi

Optimal nosto-ovi


Yksilöllinen mittatilausnotos-ovimallisto

Optimal-sarjan nosto-ovet valmistetaan juuri sinun toiveidesi ja mittojesi mukaisesti. Saat optimaalisen nosto-oven tarpeisiisi. Erilaisia kevennys- ja ovikiskoratkaisuja on useita. Jos oviaukon päällä ei ole tilaa kuin 80 mm, sekään ei ole ongelma. Olemme kehitelleet superlow-nostomekanismin, joka kääntyy jopa 80 mm ylätilassa. Vinonosto, korkeanosto, pystynosto, käyntiovi, ikkunarivi – kaikki on mahdollista, kun valintasi on Optimal nosto-ovi.

Nosto-ovet valmistetaan täysin Euroopasta hankituista komponenteista. Jokainen osa ja mekanismi on tarkkaan  valittu. Optimal-sarjan lamellit valmistutetaan Euroopan nykyaikasimmalla tehtaalla Belgiassa. Lamelleissa on pintamateriaalina polttomaalattu sinkitty 0,55 mm teräspelti ja eristeenä erittäin laadukas ja freonivapaa suulakepuhallettu uretaanivaahto. Lamellin U-arvo onkin aivan omaa luokkaansa, eli 0,54 W/(m²K). Lamellien saumoissa käytämme patentoitua freezlock-ponttirakennetta, jossa kaikki kylmäsillat on katkaistu. Samoja  huippulaadun kiskoja, jousia, rullapyöriä, saranoita ja muita mekanismeja käytämme myös vaativissa teollisuuden 24/7 käytössä olevissa kohteissa. Myös värivaihtoehtoja tässä mallistossa on yli 200. Saat oman Optimal-sarjan nosto-oven haluamallasi Ral-värikartan värillä tai haluamallasi pinnoituksella. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Paneelityypit: S, M, V, W ja kasetti
Värit: Vakioväriemme taitettu valkoinen, tumman ruskean ja tumman harmaa lisäksi valittavissa ovat kaikki RAL-värikartan värit.
Pintakuviot: sileä ja kuvioitu

  • All
  • optimalkuviot
  • optimalpinta
  • optimalvarit
 
Kasettikuvio
M -kuvio
V -kuvio
W -kuvio
Vaakaraita
Tumma ruskea
Taitettu valkoinen
Tumma harmaa
Pintakuviointi
 

varitmallit_optimal2