easyplus autotallin nosto ovi
easyplus autotallin nosto ovi
Autotalliin

Vakiokokoinen EasyPlus autotallin nosto ovi

Paneelina laadukas ja tukeva 40mm puhallusuretaanilla eristetty elementti. Pintana kuumasinkitty ja kuvioitu teräspelti.

Kuvioitu peltipinta antaa ovelle kauniin ja luonnollisen ulkonäön sekä säilyttää oven pinnan paremman näköisenä pidempään.

Leveydet: 2375, 2400, *2500, 2600, 2700, 2800, 2900 ja 3000mm (aukko)
Korkeudet: 2000, *2125, 2250, 2375, 2500mm (aukko)
Kiskotus:
Normaali nosto. min. ylätilantarve 210 mm
Matalanosto. min. ylätilantarve 120 mm

*Aukkoon L2500 x K2125 mm, normaali nosto | varastotuote nopeisiin toimituksiin.

Lametek suosittelee

varustamaan Easyplus nosto-oven aina nostomoottorilla.

EasyPlus- sarja

  • Vääntövarsijousi
  • Täysmetalliset tehtaalla esikasatut pysty- ja vaakakiskot
  • Huippulaatua ja silti kilpailukykyiseen hintaan!
  • Saatavissa myös nostomoottorilla
EasyPlus Nosto Ovi

EasyPlus on nosto-ovimalli, joka on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Ovi valmistetaan teollisuuslamelleista. Niiden tiivisteet ja ponttirakenne estävät tehokkaasti kylmän pääsyn sisätilaan. Nosto-oven pinta on kuumagalvanoitua teräslevyä, joka takaa pitkäaikaisen suojan Suomen ankaria olosuhteita vastaan. Myös nosto-oven kiskorakenne on kuumagalvanoitu. Lamellien sisällä on laadukas suulakepuristettu 40 mm polyuretaanivaahto. Lamellin paino noin 13 kg/m2. Lamellin U-arvo noin 0,54 W/(m²K) ja koko nosto-oven U-arvo noin 1 W/(m²K). EasyPlus- nosto-oven kevennysmekanismina toimii aina luotettava ja kestävä vääntövarsijousi, joka on varustettu jousen katkeamissuojalla.

Markkinoiden parhaimmistoon kuuluva Lametek EasyPlus- autotallin nosto-ovi on rakennettu sinulle, joka et halua tehdä kompromisseja ja arvostat hinta-laatusuhdetta. Nosto-ovi voidaan varustaa helposti myös sähkökäyttöisellä avaajalla, mikä lisää käyttömukavuutta. EasyPlus valikoimamme on erinomainen vaihtoehto, kun haluat vaihtaa vanhan autotallin oven uuteen korkealaatuiseen nosto-oveen.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut työstä nosto-ovien asennuksen tai myynnin parissa, lähetä yhteystietosi meille. Otamme sinuun yhteyttä.
Palautteesi on meille tärkeä. Voit jättää palautetta oheisella lomakkeella.
Valitse Minun oveni -kohta niin voit kirjata helposti autotallin mitat tarjouspyynnön liitteeksi.

    SOITA MEILLE!