optimal autotallin nosto ovi
optimal autotallin nosto ovi
Sinä päätät, lametek toteuttaa!

Optimal autotallin nosto ovi, Vapautta valintoihin!

Optimal-sarjan autotallin nosto-ovi toimitetaan kolmen tiivistepinnan alatiivisteellä ja kahdella vääntövarsijousella. Ovi kulkee kevyesti kuulalaakeroitujen rullapyörien ansiosta. Kattokiskoissa olevalla takaraudalla varmistetaan oikea mitoitus asennuksen yhteydessä.

Lamellina autotallinovissa on tukeva 40 tai jopa 60 mm vahva sandwich-paneeli. Eristeenä freonivapaa suulakepuhallettu uretaanivaahto. Optimal autotallinovi on tarkoitettu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Lamellin U-arvo, eli lämpöarvo on 0,32 – 0,54 w/m²! Pintamateriaalina paneeleissa kuumasinkitty, polyesterimaalattu teräspelti.

Pellin pintavaihtoehdot

Paneelivaihtoehdot

Lametek suosittelee

Laadukkaat komponentit takaavat hyvän lopputuloksen.

Optimal Nosto Ovi

Optimal-sarjan nosto-ovet valmistetaan juuri sinun toiveidesi ja mittojesi mukaisesti. Saat optimaalisen nosto-oven tarpeisiisi. Erilaisia kevennys- ja ovikiskoratkaisuja on useita. Jos oviaukon päällä ei ole tilaa kuin 80 mm, sekään ei ole ongelma. Olemme kehitelleet superlow-nostomekanismin, joka kääntyy jopa 80 mm ylätilassa. Vinonosto, korkeanosto, pystynosto, käyntiovi, ikkunarivi – kaikki on mahdollista, kun valintasi on Optimal nosto-ovi.

Nosto-ovet valmistetaan täysin Euroopasta hankituista komponenteista. Jokainen osa ja mekanismi on tarkkaan valittu. Optimal-sarjan lamellit valmistutetaan Euroopan nykyaikasimmalla tehtaalla Belgiassa. Lamelleissa on pintamateriaalina polttomaalattu sinkitty 0,55 mm teräspelti ja eristeenä erittäin laadukas ja freonivapaa suulakepuhallettu uretaanivaahto. Lamellin U-arvo onkin aivan omaa luokkaansa, eli 0,54 W/(m²K). Lamellien saumoissa käytämme patentoitua freezlock-ponttirakennetta, jossa kaikki kylmäsillat on katkaistu. Samoja huippulaadun kiskoja, jousia, rullapyöriä, saranoita ja muita mekanismeja käytämme myös vaativissa teollisuuden 24/7 käytössä olevissa kohteissa. Myös värivaihtoehtoja tässä mallistossa on yli 200. Saat oman Optimal-sarjan autotallin nosto-oven haluamallasi Ral-värikartan värillä tai haluamallasi pinnoituksella. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut työstä nosto-ovien asennuksen tai myynnin parissa, lähetä yhteystietosi meille. Otamme sinuun yhteyttä.
Palautteesi on meille tärkeä. Voit jättää palautetta oheisella lomakkeella.
Valitse Minun oveni -kohta niin voit kirjata helposti autotallin mitat tarjouspyynnön liitteeksi.

    SOITA MEILLE!