Lametek Oulu

Lametek on erikoistunut laadukkaiden autotallin nosto-ovien toimitukseen ja asennukseen. Kaikki tuotteemme ovat turvallisia ja eurooppalaisten turvallisuusstandardien mukaisia mikä varmistaa, että kaikki kriittiset terveys- ja turvallisuusnäkökohdat otetaan huomioon oven suunnittelussa ja valmistuksessa. Autotallin nosto-ovi on mahdollisesti kodin suurin liikkuva osa ja siksi on ehdottoman välttämätöntä, että se on turvallinen jokaiselle joka sitä käyttää. Kaikki nosto-ovet on valmistettu laadukkaasti ja ovat saatavana monen värisenä sekä useissa eri pintavaihtoehdoissa. Pystymme automatisoimaan kaikki nosto-ovet ja asennamme ovet paikoilleen avaimet käteen periaatteella.

Nosto-ovet suoraan Oulun edustajalta

Lametekilla on 8 vuoden kokemus autotallien nosto-ovien ja teollisuusnosto-ovien toimittamisesta, asentamisesta sekä huoltamisesta ja olemme vakiinnuttaneet asemamme yhtenä Suomen johtavista autotallinovien toimittajista. Olemme perheyritys, jossa painotetaan asiakaspalvelua ja luotettavuutta. Sitoutumisemme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen on johtanut alalla hyvään ja asiantuntevaan maineeseen. Sijaitsemme Oulussa, Oulujoen suulla Perämeren rannikolla Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa ja palvelemme teitä Oulun alueella.

Laadukkaat autotallin ovet Oulusta

Me Lametekin Oululaiset edustajat olemme valmiina tarjoamaan sinulle henkilökohtaista palvelua paikallisesti ja autamme sinua valitsemaan toiveidesi mukaisen uuden noston-oven. Olemme aina valmiina tarjoamaan sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ja vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi.

Asiakaspalvelu on meille tärkeää ja omistautunut tiimimme on aina valmiina vastaamaan puheluihisi. Voit myös lähettää meille sähköpostia ja työajan ulkopuolella. Meillä on henkilökohtaisesti kustomoitu viestintäpalvelu ja tiimimme on sitoutunut ottamaan sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.

Lametek suosittelee

varustamaan nosto-oven aina nostomoottorilla.

Minun oveni lomake

Lomake on tarkoitettu mittojen kirjaamiseen ja tarjouspyynnön liitteeksi. Lataa lomake tästä.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut työstä nosto-ovien asennuksen tai myynnin parissa, lähetä yhteystietosi meille. Otamme sinuun yhteyttä.
Palautteesi on meille tärkeä. Voit jättää palautetta oheisella lomakkeella.
Valitse Minun oveni -kohta niin voit kirjata helposti autotallin mitat tarjouspyynnön liitteeksi.

    SOITA MEILLE!