lametek teollisuusnosto ovi
lametek teollisuusnosto ovi
Teollisuuteen

Teollisuusnosto ovi kovaan käyttöön

Teollisuusnosto ovi on kehitelty kovaan 24/7 käyttöön. Lamellien saumoissa olevan tuplapontin lisäksi lamellin alareunassa on joustava, leveä solumuovista valmistettu tiiviste, joka kestää hyvin Suomen vaativat olosuhteet (-40 – + 90 °C).

Nosto-oviin on saatavissa runsaasti varusteita esim: nostomoottori, käyntiovi, ikkunat, rst-helat/jousi jne. Jokainen ovi valmistetaan räätälityönä, juuri kyseiseen tilaan parhaiten sopivaksi.

Lametek suosittelee

varustamaan teollisuusnosto-oven aina nostomoottorilla.

Lametek teollisuusovet kovaan käyttöön

Lametek teollisuusnosto ovi on suunniteltu ja valmistettu kovaan 24/7 käyttöön.

Teollisuus Nosto Ovi

Kun haluat maksimoida nosto-oven käyttöasteen, suosittelemme Lametek Teollisuus nosto-ovi -sarjaa. Kokemuksemme perusteella teollisuuden nosto-ovissa tärkeimmät ominaisuudet ovat toimivuus ja turvallisuus. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan varustelutasoon ja ulkonäköön. Valittavissa on runsaasti erilaisia kiskotusvaihtoehtoja, nostotapoja, ikkunoita, koneistoja, värejä, käyntiovia ja lukituksia. Teollisuuden nosto-ovi valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota meihin yhteyttä niin rakennetaan yhdessä toimivin ratkaisu juuri sinulle.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut työstä nosto-ovien asennuksen tai myynnin parissa, lähetä yhteystietosi meille. Otamme sinuun yhteyttä.
Palautteesi on meille tärkeä. Voit jättää palautetta oheisella lomakkeella.
Valitse Minun oveni -kohta niin voit kirjata helposti autotallin mitat tarjouspyynnön liitteeksi.

    SOITA MEILLE!